2016. január 18., hétfő
Tonhalas-tojásos szendvicskrém
Hozzávalók:
1 doboz olajos tonhalkonzerv (Nixe márka, Lidl)
3 főtt tojás
2 evőkanál majonéz
2-3 teáskanál tejföl
5 db fekete olajbogyó
1 teáskanál kapribogyó
só, frissen őrölt bors
kb. 1 teáskanál citromlé (ízlés szerint)
apróra vágott petrezselyemzöld.
Az olajbogyót apróra vágtam, a kapribogyókat félbe.
A keményre főtt, kihűlt tojásokat nagyobb lyukú reszelőn lereszeltem.
A tonhalról leöntöttem az olajat,majd villával kicsit széttépkedtem kisebb darabkákra..
A majonézt, tejfölt, citromlevet jól kikevertem, sóztam. borsoztam,majd belekevertem az olaj- és kapribogyókat, petrezselyemzöldet. Végül hozzákevertem a lereszelt tojásokat, a tonhalat. Letakarva hűtőben pihentettem kb. 2 órát, hogyaz ízek összeérjenek.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése