2011. május 1., vasárnap
Egyiptomi kocka
Húsvétkor készült, ennek a recptenek az alapján: dupla adagból csináltam két lapot (27x35 -ös tepsiben). A krém és a tejszínhab is dupla adag.
A tetejére a karamellizált kihűlt kristálycukrot kisebb darabokra tördelve késes aprítóba pakoltam és azzal "aprítottam" össze (a képen még nem látszik, de egy kis idő elteltével sajnos eltűntek a kristályok és elolvadt a tejszínhabon ...)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Szia, nagyon tetszik ez a süti, az egyiptomi tortát már elkészitettem a recepted alapján, februárban a fiam szülinapjára. Nagyon izlett nekünk, ezt is ki fogom próbálni. Tetszik a blogod,már több receptedet is kipróbáltam, mindegyik jól sikerült. Gratulálok:)
VálaszTörlésKöszönöm szépen, és örülök, hogy ízlett a torta!
VálaszTörlés