Szép lett a tortád, s még sem túldíszített. Csak azt nem értem, miért Dobostortának nevezed. A Dobos torta (Dobos József budapesti cukrász találmánya) karamellizált cukorral a tetején készül. Gyermekként gyakran láttam anyai nagyapám - aki több aranyéremmel kitüntetett cukrászmester volt - műhelyében ezt a tortát. Ettől még biztos hogy nemcsak guszta, de finom is a Te költeményed.
Szerintem pont attól olyan szép, hogy finoman, egyszerűen van díszítve. Nagyon tetszik, és súlyra is szép darab lett:)
VálaszTörlésSzép lett a tortád, s még sem túldíszített.
VálaszTörlésCsak azt nem értem, miért Dobostortának nevezed. A Dobos torta (Dobos József budapesti cukrász találmánya) karamellizált cukorral a tetején készül. Gyermekként gyakran láttam anyai nagyapám - aki több aranyéremmel kitüntetett cukrászmester volt - műhelyében ezt a tortát.
Ettől még biztos hogy nemcsak guszta, de finom is a Te költeményed.
Hobbychef, átjavítottam a címet, remélem így megfelel!
VálaszTörlésNagyon elegáns külseje lett a tortának,gratulálok:)))
VálaszTörlésKedves Gasztroblogger!
VálaszTörlésKérlek jelentkezz a gyakornok@stahl.hu címen, mert szeretnénk felvenni veled a kapcsolatot.
Üdvözlettel
A stahl.hu csapata
Nagyon szép letisztult forma, igényes kidolgozás!
VálaszTörlésAnnyira szép, ízléses!
VálaszTörlés