2012. október 5., péntek
Fahéjas mogyorós keksz
Hozzávalók:
40 dkg finomliszt
5 dkg darált mogyoró
1 csomag vaníliáscukor
8 dkg porcukor
3 teáskanál fahéj
30 dkg margarín.
+ vaníliás porcukor a keszek hempergetéséhez.
A hozzávalókból tésztát gyúrtam és fóliába csomagolva hűtőben pihentettem egy órát.
Utána egy kis formát folpack fóliával kibéleltem, majd jól belenyomkodtam a tésztából annyit, hogy teli legyen, a fólia segítségével kifordítottam a tésztát a formából és sütőporos tepsire raktam. Előmelegített sütőben 200 fokon kb 12-15 perc alatt megsütöttem. Melegen vaníliás porcukorba forgattam a kész kekszeket.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése