Mandulás piskótalap tejszínes csokikrémmel és banánkarikákkal töltve.
És még egy ötlet, hogyan lehet a tortapapírt tisztán tartani a torta készítésénél (bár sokaknak gondolom nem új, de lehet valakinek azért jól jön):
-szélesebb csíkokra vágott fóliát ( én egy nagyobb zacskót vágok 3 szalagra, mert könnyebb utána kihúzni a torta alól, mint a folpack fóliát - az nagyon tapad) ráhelyezem a tortapapírra mintegy háromszöget formázva, hogy mindenütt fedve legyen a papír és ráteszem a tortalapot
-megtöltöm és kívülről is bekenem a tortát, majd hűtőbe teszem, és mielőtt bebrítom, egyenként kihúzom a fóliacsíkokat
Gyönyörű a tortád és biztos nagyon finom lehet. Ez a fóliás dolog pedig nagyon tetszik, még nem hallottam róla. Nagy segítség, mivel gyakran sütök tortát.
VálaszTörlésNagyon gusztusos a torta. Ízre is finom lehet... gratula hozzá!
VálaszTörlésüdv S.
Köszönöm, és örülök, hogy valakinek jól jött a "fóliás tipp"!
VálaszTörlésNagyon szép a torta! Én sima papírral szoktam fólia helyett körberakni a torta alját,viszont ez is jó ötlet!
VálaszTörlés