2012. augusztus 3., péntek

Görögsajtos saláta fokhagymás bagettel























Hozzávalók: 
uborka
paradicsom
paprika
hagyma
görög (feta)sajt
olaj
ízlés szerint só (én már külön nem is sóztam, a sajt elég sós volt).

+ bagett
fokhagyma
olaj a sütéshez.

A zöldségeket felkockáztam, a sajtot nagylyukú reszelőn lereszeltem.




















Mindezt kevés olajjal meglocsoltam, összekevertem.
A bagetteket szeletekre vágtam. Teflonserpenyőben olajat melegítettem, rádobtam 2-3 gerezd szeletekre vágott fokhagymát, kissé pirítottam, de mihelyst elkezdett barnulni, kiszedtem az olajból. Utána beleraktam a fokhagymás olajba a bagettszeleteket és aranysárgára sütöttem. Papírtörlőre szedve leitattam a felesleges olajat róluk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése