2012. augusztus 3., péntek
Görögsajtos saláta fokhagymás bagettel
Hozzávalók:
uborka
paradicsom
paprika
hagyma
görög (feta)sajt
olaj
ízlés szerint só (én már külön nem is sóztam, a sajt elég sós volt).
+ bagett
fokhagyma
olaj a sütéshez.
A zöldségeket felkockáztam, a sajtot nagylyukú reszelőn lereszeltem.
Mindezt kevés olajjal meglocsoltam, összekevertem.
A bagetteket szeletekre vágtam. Teflonserpenyőben olajat melegítettem, rádobtam 2-3 gerezd szeletekre vágott fokhagymát, kissé pirítottam, de mihelyst elkezdett barnulni, kiszedtem az olajból. Utána beleraktam a fokhagymás olajba a bagettszeleteket és aranysárgára sütöttem. Papírtörlőre szedve leitattam a felesleges olajat róluk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése