2016. szeptember 3., szombat

Sajtos angyalszemek paradicsomlekvárral





















Hozzávalók: (40 db)
20 dkg simaliszt
15 dkg durumliszt
1 teáskanál só
2 mokkáskanál szárított bazsalikom
1 csapott teáskanál kristálycukor
20 dkg (durvára) reszelt sajt (nálam most volt 12 dkg cheddar és 8 dkg trappista)
22,5 dkg vaj (felesben tettem vajat és margarínt)
1 kisebb tojás.

+paradicsomlekvár
Mindezt összegyúrtam, fóliába csomagolva fél órát hűtőben pihentettem a tésztát.
Utána golyókat formáztam belőle, sütőpapíros tepsire raktam, közepüket benyomtam, majd a mélyedésbe paradicsomlekvárt, egy pár golyócskába pedig fügecsatnit tettem. 190 fokos előmelegített sütőben megsütöttem (kb. 22-25 perc).



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése