2019. szeptember 16., hétfő
Lotus kekszes golyócskák - sütés nélkül
Hozzávalók:
25 dkg Lotus karamellás keksz
10 dkg puha vaj
1 teáskanál őrölt fahéj
1 - 1,5 evőkanál Lotus Biscoff kekszkrém
kevés dió (kb fél marékyni)
A kekszet ledaráltam, 1-2 evőkanálnyit félretettem a hempergetéshez, amit darált dióval kevertem össze. A többi kekszmorzsát összekevertem a fahéjjal, kekszkrémmel, puha vajjal. Golyócskákat formáztam, meghempergettem darált dió és kekszmorzsa keverékében. Hűtőben tároltam. (Én most dupla adagból készítettem, amiből 52 db golyó lett.)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése