2022. szeptember 20., kedd

Sült csirkecomb joghurtos pácban

 










A recept eredetije itt

Ahogy nálam készült:

4 db csirkecomb


A pácoláshoz:

3 evőkanál natúr joghurt

1 közepes hagyma

1 teáskanál őrölt pirospaprika

kevés erőspista 

1 kávéskanál oregano

1 kávéskanál só

1-2 evőkanálolaj

frissen őrölt bors


A páchoz a joghurtot és a nagyobb kockákra vágott  hagymát késes aprítóba téve  mixeltem. Hozzáadtam a többi hozzávalót és elkevertem.

A megmosott, papírtörlővel leitatott csirkecombokat beleraktam a pácba és jól összeforgattam. Hagytam állni egy éjszakát.

Másnap tepsibe raktam és 190 fokos sütőben szép ropogósra sütöttem.

Én párolt rizzsel és őszibarackkompóttal tálaltam. (A képen egy munkába dobozolt adag.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése