A recept eredetije itt.
Ahogy nálam készült:
4 db csirkecomb
A pácoláshoz:
3 evőkanál natúr joghurt
1 közepes hagyma
1 teáskanál őrölt pirospaprika
kevés erőspista
1 kávéskanál oregano
1 kávéskanál só
1-2 evőkanálolaj
frissen őrölt bors
A páchoz a joghurtot és a nagyobb kockákra vágott hagymát késes aprítóba téve mixeltem. Hozzáadtam a többi hozzávalót és elkevertem.
A megmosott, papírtörlővel leitatott csirkecombokat beleraktam a pácba és jól összeforgattam. Hagytam állni egy éjszakát.
Másnap tepsibe raktam és 190 fokos sütőben szép ropogósra sütöttem.
Én párolt rizzsel és őszibarackkompóttal tálaltam. (A képen egy munkába dobozolt adag.)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése