2011. július 29., péntek

Esküvői torta








































Belül puncstorta. (3 kg-os volt.) Sajnos a képek nem a legjobbak, mivel előbb jöttek a tortáért, mint ahogy először megbeszéltük, így csak gyorsan készült pár kép.

6 megjegyzés:

  1. Egyszerű, de szép! Biztos finom is volt.

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű az összes tortád!! Nagyon ügyes vagy!
    Lehet hozzád néhány kérdésem?
    1.: Hogyan készíted otthon a fondant, mert gyönyörű és nekem még sosem sikerült ilyet kreálnom?!
    2.: A puncs tortát a hagyományos módon készíted?? gondolok itt a fehér és rózsaszín piskóta, cukorszirup, rum, esetleg lekvár... összeállításra

    VálaszTörlés
  3. Válaszodat várom és köszönöm!! :)

    VálaszTörlés
  4. kicsilanykaa örülök, hogy tetszenek a tortáim, a kérdéseidre pedig szívesen válaszolok.
    A fondant pillecukorból készítem (most, hogy így rákérdeztél, azt hiszem fel is fogom tenni bejegyzésként a blogra a pontos receptet, ami szerint én készítem) és attól függően, milyen tortára kerül vagy mandulaaromával, vagy pedig egy kevés citromsavval ízesítem (a családomnak az utóbbi jobban ízlik). Virágokhoz és figurákhoz készen vásárolható White Icing-t használok, sokkal jobb vele dolgozni, bár volt már, hogy virágot is készítettem a pillecokros bevonóból.
    A puncsortát pedig én csak sima fehér piskótákból készítem és a szirupot színezem be. Ha nem csak rumaromát, hanem rumot használok, akkor a szirupot egy picivel kevesebb vízből főzöm.(A harisnyás pippi-s tortámnál van recept is.)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon köszönöm válaszaidat!! Ki fogom próbálni a pillecukros megoldást a Te recepted alapján, hátha nekem is sikerül! :)
    További sok sikert a tortáidhoz!! :)

    VálaszTörlés
  6. Ez is ugyanolyan egyszerűen szép, ízléses, mint a többi tortád!

    VálaszTörlés