2014. január 7., kedd
Töltött zsemle
Hozzávalók:
zsemle
baconszalonna
sonka
száraz szalámi
paprika
reszelt sajt
tojás
só, bors.
A zsemlék tetejét levágjuk, egy kicsit kiszedjük a belsejét (nagyon nem kell, inkább még kissé benyomkodjuk) , kirakjuk baconszalonnával, sonkát, szárazszalámi karikát teszünk bele, teszünk bele felkockázott vastaghúsú paprikát, mindegyikbe beleütünk 1 tojást, sózzuk, borsozzuk, rátépkedjük a kiszedett zsemlebelet, (én még szárított vöröshagymaporral is megszórtam), kis darabka vajat teszünk rá, megszórjuk reszelt sajttal. A zsemlék levágott tetejét a vágási felületen megkenjük vajjal, a tetejére szalonnaszeletet teszünk, megszórjuk reszelt sajttal és a zsemlékhez támasztjuk. 200 fokon kb 30 percig sütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése