2016. december 4., vasárnap
Rizspuding (pudingos tejberizs)
A recept már szerepel a blogomon itt. Most fél adagból készítettem (= 4 pohár), erdei gyümölcsös pudingport használtam.
A tetején levő gyümölcsös réteghez (= 4 pohárhoz):
20 dkg fagyasztott erdei gyümölcs (Lidl)
2-3 evőkanál kristálycukor
1 púpzott teáskanál kukoricakeményítő (vagy vaníliás pudingpor)
1 dl hideg víz
--- A gyümölcsöt a cukorral felforraltam. A hideg vízben elkevertem a keményítőt,beleöntöttem a gyümölcsbe, és kevergetve addig főztem, míg besűrűsödött. A poharakban már teljesen kihűlt rizspudingon elosztottam, hagytam kihűlni, majd beraktam a hűtőbe.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése