2016. december 4., vasárnap
Sült camambert sajt
A recept innen. Én Encián sajtot használtam.
Hozzávalók: (2 személyre)
2 db Encián sajt
3 duci gerezd fokhagyma
olivaolaj
méz
szárított timián
A sütőt bekapcsoltam 180 fokra.
Egy kisebb tepsibe sütőpapírt tettem, kis darabka vajra rátettem a sajtokat. Éles késsel bevagdaltam, a vágásokba szeletekre vágott fokhagymát nyomkodtam. meglocsoltam kevés olivaolajjal, megszórtam timiánnal, és pár csepp folyékony mézet csorgattam rá. Beraktam az előmelegített sütőbe és kb. 20-25 perc alatt megsütöttem. Közben bagettet pirítottam, azzal tálaltam.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése