2010. február 23., kedd
Lekváros bukta
Eddig Horváth Ilona receptje szerint sütöttem, most kipróbáltam egy új, tojás nélküli verziót. Nagyon jó lett!
Hozzávalók: (nekem 16 db lett)
50 dkg finomliszt
fél kocka élesztő
3 dl langyos tej
1 dl olaj
2 evőkanál kristálycukor
1 mokkáskanál só.
A szokásos módon elkészített és megkelt tésztát kinyújtottam, 10x10 cm-es négyzetekre vágtam, lekvárral töltöttem, feltekertem, sütőpapíros tepsibe raktam (oldalaikat pici olajjal megkentem) egymás mellé, kb. 30 percig kelni hagytam, majd előmelegített sütőben sütöttem. (kb. 190 fokon 25-30 perc)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Gratulálok a blogodhoz!
VálaszTörlésCsurgott a nyálam miközben néztem.
Köszönöm szépen Chiara, habár az én blogom inkább csak a receptek miatt "jött létre", a fotózáshoz nem igazán értek...
VálaszTörlés