2019. március 22., péntek
Medvehagymás karalábékrémleves
Hozzávalók:
2 karalábé
4 közepes krumpli
1 hagyma
1 leveskocka
só, frissen őrölt színesbors
kevés tejszín
egy marék medvehagyma
olaj
+ tálaláshoz főtt tojás, levesgyöngy
A hagymát kockákra vágtam,olajon üvegesre pároltam, hozzáadtam a megtisztított, kockákra vágott karalábét, krumplit, felöntöttem vízzel, hogy ellepje. Beletettem egy leveskockát, sóztam, borsoztam. Amikor minden puhára főtt, levettem a tűzről, beledobtam a felaprított medvehagymát és botmixerrel pürésítettem az egészet. hozzáöntöttem kevés tejszínt, és szükség szerint még utánaízesítettem.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése