2020. június 22., hétfő
Whiskys-mézes-mustáros pácolt csirkecombfilé
Hozzávalók:
7-8 db csirkecombfilé (de lehet akár sertéstarjával is készíteni)
A páchoz:
1 dl whisky
0,5 dl olaj
2 csapott mokkáskanál só
frissen őrölt bors
1 teáskanál mustár
2 teáskanál méz
negyed hagyma
A pác hozzávalóit botmixerrel kimixeltem.
A megmosott,papírtörlővel leitatott húsokat összekevertema páclével, majd folpack fóliávalletakarva betettem a hűtőbe másnapig.
Másnap tepsire raktam (a páclevet is ráöntöttem, és 190 fokon sütöttem szép aranyszínűre,közben párszor megforgattam.
Párolt rizzsel és ketchupos-joghurtos kevert salátával tálaltam.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése