2016. március 12., szombat
Narancsos gyömbéres csirkecombok
Hozzávalók:
csirkecombok
só
A páchoz:
2 evőkanál méz
3 dkg friss gyömbér lereszelve
fél narancs lerszelt héja
1 narancs leve
2 gerezd zúzott fokhagyma
2 evőkanál modenai balzsamecetkrém
A combokat megmostam, papírtörlővel megtörölgettem. Besóztam.
A pác hozzávalóit összekevertem. Megforgattam benne a csirkecombokat, tepsibe raktam, a maradék pácot ráöntöttem.Fóliával lefedve hűtőben hagytam egy egész éjjelt pácolódni.
Másnap 190 fokos sütőben (fólia nélkül) megsütöttem, közben gyakran locsolgattam a lével. Kb. 70-80 perc alatt sült széppirosra.
Sárgarépás-kukoricás kurkumás rizzsel és narancsos jégsalátával tálaltam.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése