2016. március 12., szombat

Narancsos gyömbéres csirkecombok




















Hozzávalók:
csirkecombok


A páchoz:
2 evőkanál méz
3 dkg friss gyömbér lereszelve
fél narancs lerszelt héja
1 narancs leve
2 gerezd zúzott fokhagyma
2 evőkanál modenai balzsamecetkrém

A combokat megmostam, papírtörlővel megtörölgettem. Besóztam.
A pác hozzávalóit összekevertem.  Megforgattam benne a csirkecombokat, tepsibe raktam, a maradék pácot ráöntöttem.Fóliával lefedve hűtőben hagytam egy egész éjjelt pácolódni.
Másnap 190 fokos sütőben (fólia nélkül) megsütöttem, közben gyakran locsolgattam a lével. Kb. 70-80 perc alatt sült széppirosra.
Sárgarépás-kukoricás kurkumás rizzsel és narancsos jégsalátával tálaltam.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése