2016. március 17., csütörtök
Bundában sült csirkecombfilé
Hozzávalók:
1 kg csirkecombfilé
só
A bundához:
2 tojás
kb. 1,5 - 1,7 dl szódavíz
kb. 5 evőkanál simaliszt
só
+ kevés liszt.
A megmosott húsokat kettévágtam, klopfoltam, besóztam.
A bundához valókból palacsintaszerű tésztát kevertem. A besózott hússzeleteket megforgattam lisztben, majda tésztába mártottam és forró olajban kisütöttem. Köret az itt leírt darás krompli volt, csak most a búzadara felét kukoricadarára cseréltem.
Hozzá csináltam még narancsos sárgarépasalátát, aminek a receptjét itt találtam. (Én még feketeszezámmagot is szórtam rá.)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése