2019. július 15., hétfő
Ketchupos-mézes-mustáros csirkecombok
Hozzávalók:
csirkecombok,(nálam most csirke felsőcomb - 16 db, kisebbek)
--- A pácoláshoz:
4 evőkanál ketchup (nálam csípős)
2 evőkanál méz
4 evőkanál mustár
1 evőkanál olaj
2 teáskanál gulyáskrém
gril fűszerkeverék
só
frissen őrölt bors
A pác hozzávalóit összekevertem, megforgattam benne a megmosott (felső)csirkecombokat, és egy folpack fóliával letakarva betettem egy éjszakára a hűtőbe.
Másnap tepsibe raktam és 200 fokos sütőben kb. 1 óra alatt szép pirosra sütöttem.
A recept ötlete innen (picit a mennyiségeket módosítottam).
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése