2017. július 24., hétfő
Édes-savanyú, lekváros-mustáros pácban pácolt csirkecombok
Hozzávalók:
8 db csirkecomb
só
A páchoz:
10 dkg baracklekvár
3 evőkanál dijoni mustár
2 evőkanál balzsamecetsűrítmény
1 evőkanál almaecet
1 evőkanál barnacukor
2 teáskanál méz
3 evőkanál olaj
pici frissen őrölt bors
ízlés szerint csilipaprika
A csirkecombokat megmostam, papírtörlővel szárazra töröltem. Enyhén besóztam.
A pác hozzávalóit összekevertem, szilikon ecsettel bekentem a combokat minden oldalukról és egy tálba pakoltam. Folpack fólával szorosan letakartam, majd egy éjszakára hűtőbe tettem pácolódni.
Másnap sütőpapíros tepsire raktam és előmelegített sütőben szép pirosra sütöttem (180 fokon én kb. 80-90 percig sütöttem).
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése