2019. június 18., kedd
Hideg uborkaleves
Hozzávalók:
2 db salátauborka - meghámozva
1 db érett avokádó
1 kis doboz natúr joghurt (én 20 dkg-ot tettem-nagy poharas volt nekem itthon)
3 dl alaplé - kihűlve (leveskockából készítettem)
3 szál újhagyma
só
bors
csili ízlés szerint
menta vagy citromkakukkfű (ízlés szerint, én citromkakukkfüvet tettem)
+ még a tálaláshoz:
salátauborka
újhagyma
pár csepp olivaolaj
frissen őrölt bors
- az összes hozzávalót kimixeltem, hűtőbe tettem pár órára (legjobb egész éjszakára, jobban összeérnek az ízek.
Tálaláskor uborkakockákat, újhagymakarikákat szórtam a tetejére, pár csepp olivaolajat csorgatam rá, és megszórtam frissen őrölt borssal.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése