2019. június 17., hétfő
Káposztasaláta
Hozzávalók:
egy kisebb fej lilakáposzta fele
egy kisebb fej fehérkáposzta fele
1 lilahagyma
1 közepes sárgarépa
Öntet:
3 evőkanál fehér borecet
3 evőkanál szójaszósz
3 evőkanál olaj (szezámolajat tettem)
1 teáskanál halszósz
1 - 1,5 evőkanál nádcukor (vagy sima kristálycukor)
2 gerezd zúzott fokhagyma ( vagy ízlés szerint fokhagymagranulátum)
csili ízlés szerint
Egy tálkában összekevertem az öntet hozzávalóit.
A káposztákat lereszeltem, a hagymát félbe, majd szeletekre vágtam. A sárgarépát nagylyukú reszelőn lereszeltem, majd mindezt összekevertem az öntettel.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése