2019. június 17., hétfő

Káposztasaláta



















Hozzávalók:
egy kisebb fej lilakáposzta fele
egy kisebb fej fehérkáposzta fele
1  lilahagyma
1 közepes sárgarépa

Öntet:
3 evőkanál fehér borecet
3 evőkanál szójaszósz
3 evőkanál olaj (szezámolajat tettem)
1 teáskanál halszósz
1 - 1,5 evőkanál nádcukor (vagy sima kristálycukor)
2 gerezd zúzott fokhagyma ( vagy ízlés szerint fokhagymagranulátum)
csili ízlés szerint

Egy tálkában összekevertem az öntet hozzávalóit.
A káposztákat lereszeltem, a hagymát félbe, majd szeletekre vágtam. A sárgarépát nagylyukú reszelőn lereszeltem, majd mindezt összekevertem az öntettel.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése